• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

انواع مهاجرت به استرالیا

به‌طورکلی روش‌های متعددی برای مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور وجود دارد، اما با توجه به تعداد روزافزون مهاجران در این کشور، شرایط کمی سخت‌گیرانه‌تر شده است.

با این‌حال هنوز هم برای افرادی که واجد شرایط هستند، امکاناتی وجود دارد که می‌توانند با فراهم کردن یک سری الزامات به‌راحتی به این کشور زیبا مهاجرت کنند.

در ادامه به بررسی تمامی راه‌های رایج برای مهاجرت به استرالیا می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

در حال حاضر مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ، ساده‌ترین راه برای مهاجرت به استرالیاست. برای سرمایه‌گذاری باید ابتدا یک ویزای اقامت ۴ ساله دریافت کنید که تحت عنوان ویزای ۱۸۸ استرالیا شناخته می‌شود. این ویزا بر اساس شرایط و میزان سرمایه شما چند زیرشاخه دارد، اما به‌طور کلی با داشتن حداقل شرایط زیر می‌توانید برای ویزای کارآفرینی که یکی از رایج‌ترین زیرمجموعه‌های ویزای ۱۸۸ است، اقدام کنید:

  • سن کمتر از ۵۵ سال؛
  • دارایی حداقل به میزان ۸۰۰ هزاردلارِ استرالیا (شامل اموال منقول و غیرمنقول)؛
  • گردش مالی در دو سال از چهار سال اخیر (فروش یا واریزی به حساب) حداقل به میزان ۵۰۰ هزاردلارِ استرالیا؛
  • امکان اثبات کارفرمایی یا خویش فرمایی شما در ایران در دو سال مالی کامل.

نکته: برای تبدیل دلار استرالیا به ریال،‌ از نرخ ارز دولتی استفاده کنید.

با داشتن این شرایط  می‌توانید برای اخذ ویزا درخواست دهید و مدارک مرتبط اعم از قیمت‌گذاری املاک، گزارش‌های مالی، طرح کسب‌وکار و …  را ارسال کنید. پس از تأیید اداره مهاجرت استرالیا، می‌توانید این ویزا را برای خود و خانواده‌تان دریافت کنید.

پس از ورورد به استرالیا، باید برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار یا ثبت شرکت در استرالیا برنامه‌ریزی و اقدام کنید. با داشتن شرایط زیر به‌راحتی می‌توانید برای خود و همه اعضای خانواده‌تان اقامت دائم را از طریق ویزای ۸۸۸ اخذ کنید:

  • سرمایه‌گذاری حداقل ۲۰۰ هزاردلارِ استرالیا در کسب‌وکار؛
  • ۲ سال فعالیتِ کسب‌وکار؛
  • حداقل ۳۰۰ هزار دلار گردش مالی سالیانه کسب‌وکار.

برای دریافت مشاوره رایگانِ گروه حقوقی مهاجرت پلاس در این زمینه، فرم تماس را در انتهای صفحه تکمیل فرمایید تا سریعا با شما تماس بگیریم.

همچنین اگر می‌خواهید با ویزای سرمایه‌گذاری یا مراحل کلی ثبت شرکت در استرالیا بیشتر آشنا شوید روی لینک‌های زیر کلیک کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و مهارت

یکی از گزینه‌ها برای مهاجرت به استرالیا مهاجرت از طریق تخصص و مهارت است. استرالیا اقتصادی قوی دارد و به‌سرعت در حال رشد و توسعه است. اگر در شغل یا حرفه‌ خاصی مهارت و تخصص دارید می‌توانید برای دریافت ویزای کار استرالیا اقدام کنید. به‌عنوان مثال:

اگر کارفرمایی در استرالیا پیدا کرده‌اید که می‌تواند برای اخذ اقامت دائم اسپانسر شما شود، می‌توانید از طریق ویزای ۱۸۶ استرالیا برای مهاجرت اقدام کنید.

اگر تخصص‌تان به‌گونه‌ای است که می‌توانید به‌شکل مستقل و بدون نیاز به اسپانسر، ۶۵ امتیاز لازم را کسب کنید، می‌توانید از ویزای ۱۸۹ استرالیا استفاده کنید. این امتیازبندی بر اساس مواردی نظیر سن، تحصیلات، سوابق کاری، میزان تسلط بر زبان انگلیسی و … انجام می‌شود. یکی از راهکارها برای کسب امتیاز بیشتر و اخذ ویزای کار،‌ داشتن اسپانسر است. با داشتن اسپانسر ایالتی از یکی از ایالت‌های استرالیا، ۵ امتیاز را به‌راحتی کسب می‌کنید و می‌توانید از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا اقامت دائم بگیرید.

اگر یک ایالت یا منطقه کم‌جمعیت یا یکی از بستگان اسپانسرتان شود، می‌توانید ۱۰ امتیاز را به‌راحتی کسب و برای ویزای ۴۸۹ استرالیا اقدام کنید؛ درست است که این ویزا برای اقامت موقت ۴ ساله صادر می‌شود، اما پس از دو سال زندگی در همان مناطق کم‌جمعیت، شانس این را خواهید داشت که برای گرفتن اقامت دائم اقدام کنید.

از آنجاکه سیاست استرالیا هم‌اکنون در راستای تمرکززدایی از شهرهای بزرگ است، متقاضیان ویزاهای مرتبط با مناطق خاص یا کم‌جمعیت، یعنی ویزای ۴۸۹ و ویزای ۱۸۷، شانس بیشتری برای دریافت ویزا و مهاجرت به این کشور دارند.

در صورتی که بتوانید کارفرمایی در مناطق کم‌جمعیت پیدا کنید که اسپانسرتان شود،‌ می‌توانید برای ویزای ۱۸۷ استرالیا  درخواست بدهید و اقامت دائم بگیرید. برای دریافت این ویزا باید بتوانید اثبات کنید در سِمَتی که کارفرمای استرالیایی‌تان برای شما در نظر گرفته، صلاحیت لازم را دارید.

اگر فارغ‌التحصیل رشته‌های فنی مهندسی یکی از دانشگاه‌های «امیر‌کبیر» و «تهران» هستید، با دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا، می‌توانید به مدت ۱۸ ماه در این کشور زندگی و در زمینه تخصصی‌تان کار کنید و هر زمان که امتیازهای لازم را کسب کردید از طریق ویزاهای کاری دیگر برای اقامت دائم اقدام کنید. اخذ اقامت دائم و پیدا کردن اسپانسر، زمانی که شما سابقه کاری در استرالیا داشته باشید راحت‌تر است. متأسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا،  به‌دلیل نحوه ارائه نادرست اطلاعات در فرم‌های اولیه اخذ ویزا،‌ شانس دریافت اقامت استرالیا را از دست داده‌اند. بنابراین بهتر است  در تمامی مراحل، با وکیل رسمی مهاجرتی مشورت کنید.

اگر می‌خواهید در مورد جزئیات ویزاهای کاری این کشور بیشتر مطالعه کنید روی لینک‌های زیر کلیک کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده

دولت استرالیا برای حفظ کانون خانواده و بزرگ‌شدن فرزندان در کنار والدین‌شان اهمیت زیادی قائل است. اخذ اقامت استرالیا از طریق خانواده به سه روش امکان‌پذیر است:

  • اگر خودتان اقامت دائم استرالیا دارید، فرزندتان می‌تواند به کمک ویزای فرزند از طریق شما به استرالیا مهاجرت کند.
  • اگر فرزندتان اقامت دائم استرالیا را دارد شما می‌توانید از طریق ویزای والدین به این کشور مهاجرت کنید.
  • اگر همسر یا نامزد شما استرالیایی است یا اقامت دائم استرالیا را دارد، می‌توانید برای زندگی در کنار او از دولت استرالیا تقاضای ویزای ازدواج یا نامزدی کنید و به این کشور مهاجرت کنید. در این حالت ابتدا یک ویزای اقامت موقت برای شما صادر می‌شود که اعتبار آن دو سال برای ویزای ازدواج و ۹ ماه برای ویزای نامزدی است.

به‌طور کلی برای اخذ این ویزاها باید زبان انگلیسی را در حد قابل‌قبولی بلد باشید و از عهده‌ی هزینه‌های زندگی در این کشور بربیایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بازنشستگی

استرالیا برای افراد بازنشسته‌ی واجدالشرایطی که تمایل دارند سال‌های بازنشستگی‌شان را در این کشور بگذرانند، ویزای بازنشستگی صادر می‌کند. برای دریافت این ویزا باید بیش از ۵۵ سال داشته باشید و حتما باید از عهده‌ی مخارج‌تان برآیید. علاوه بر اینها فقط باید به یک نفر که همسرتان است وابستگی داشته باشید. درست است که این ویزا موقتی است، اما نگران نباشید چون می‌توان آن را تمدید کرد. در مدت زمان اقامت در استرالیا باید در این کشور سرمایه‌گذاری کنید. در حال حاضر این ویزا به برخی از کشورها ازجمله ایران تعلق نمی‌گیرد. اما در صورت تغییر سیاست‌ها یا قوانین جدید، احتمال تغییر شرایط وجود دارد.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

۵ دانشگاه از ۵۰ دانشگاه برتر دنیا در استرالیا قرار دارد و این کشور طبق آمار رسمی، سومین مقصد جذاب تحصیلی در سراسر جهان رتبه‌بندی شده است.

اقامت از طریق ویزای تحصیلی استرالیا موقتی است و تا پایان دوره‌ی تحصیل اعتبار دارد. برای این کار قبل از شروع سال تحصیلی باید برای دریافت ویزا اقدام کنید. پس از دریافت ویزا و ورود به استرالیا، می‌توانید تا زمانی‌که دوره‌ی تحصیلی‌تان تمام شود در آنجا اقامت کنید. پس از اتمام دوره می‌توانید در رشته‌ی تحصیلی‌تان کار پیدا کنید و از این طریق می‌توانید برای دریافت ویزای اقامت دائم اقدام کنید.

برای دریافت این ویزای استرالیا باید از یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرش داشته باشید. اگر بورسیه‌ای ندارید باید بتوانید از عهده‌ی مخارج‌تان بربیایید. البته در مدت تحصیل، اجازه کار کردن به‌شکل پاره‌وقت را هم خواهید داشت.

مهاجرت به استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. اگر به وکیل مهاجرت استرالیا نیاز دارید همین الان فرم مشاوره را پر کنید.

جهت مهاجرت به استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.