• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

ویزای تحصیلی و دانشجویی استرالیا

ویزای تحصیلی و دانشجویی استرالیا یکی از ساده ترین روش های مهاجرت به استرالیاست و شخص متقاضی می تواند بعد از اتمام تحصیل برای اقامت دائم خود اقدام کند.

ویزای تحصیلی و دانشجویی- ویزای کلاس ۵۷۱

ویزای تحصیلی و دانشجویی استرالیا برای دانش آموزان و محصلین در نظر گرفته شده است و اعتبار آن تا سن ۱۸ سالگی و تا زمانی است که شخص موفق به اخذ دیپلم دبیرستان گردد .

بدیهی است استطاعت مالی برای پرداخت هزینه ها و داشتن هزینه اولیه در حساب بانکی از شرایط این ویزا می باشد.

تمام کسانی که می خواهند برای تحصیل در مقطع لیسانس – فوق لیسانس و یا دکتری اقدام کنند از گروه ویزایی استفاده می کنند .

فردی که تمایل به تحصیل در استرالیا را دارد بایستی:

از سلامت کامل جسمی برخوردار باشد.

دارای مدرک زبان انگلیسیIELTS Academic با نمره میانگین ۶.۵ بوده به نحوی که هیچ نمره ای زیر ۶ نداشته باشد و یا بتواند مدرک IBT TOEFL با نمره ۹۰ ارائه نماید.

اثبات داشتن توانایی مالی برای تحصیل و زندگی در استرالیا به مدت حداقل ۱۸ ماه. این مبلغ عددی حدود ۹۰ میلیون تومان ( برای ۱ نفر ) خواهد بود که بایستی به مدت سه ماه درحسابی موجود باشد و بعد از آن قابل برداشت است.

توضیح اینکه شخص ثالث نیز به شرط داشتن این مبلغ در حسابش می تواند اسپانسر شما بشود.

دانشجویان در حین تحصیل هفته ای ۲۰ ساعت اجازه کار نیمه وقت دارند. و در صورت متاهل بودن همسر ایشان نیز حسب مورد اجازه کار نیمه وقت یا تمام وقت را خواهد داشت.

 

مزایای تحصیل ‬در ‬استرالیا

وجود ‬دانشگاه‌های ‬برتر ‬دنیا ‬با ‬رتبه‌های ‬زیر ‬۱۰۰ ‬در ‬استرالیا
برخورداری ‬از ‬مجوز ‬کار ‬قانونی ‬به ‬مدت ‬۰۲ ‬ساعت ‬در ‬هفته ‬در ‬حین ‬تحصیل.

با ‬کار‌کردن ‬نیمه‌وقت ‬در ‬استرالیا، ‬هزینه ‬زندگی ‬شما ‬تا ‬حدودی ‬تامین ‬خواهد ‬شد، ‬ضمن ‬اینکه ‬همسر ‬متقاضی ‬نیز ‬می‌تواند ‬به ‬صورت ‬تمام‌وقت ‬کار ‬کند.‬
برخورداری ‬از ‬مجوز ‬کار ‬تمام‌وقت ‬برای ‬دانشجویان ‬دوره ‬فوق‌لیسانس ‬تحقیقی ‬و ‬دوره ‬دکترا
دریافت ‬ویزا ‬به ‬مدت ‬حداقل ‬یک ‬سال ‬و ‬نیم ‬بعد ‬از ‬تحصیل ‬برای ‬پیدا ‬کردن ‬کار ‬در ‬استرالیا ‬ویژه ‬افرادی ‬که ‬حداقل ‬دو ‬سال ‬در ‬استرالیا ‬تحصیل ‬کرده‌اند.‬
در ‬نهایت ‬از ‬همه ‬مهمتر ‬در ‬صورت ‬دارا‌بودن ‬شرایط ‬امکان ‬اقدام ‬برای ‬اقامت ‬دائم ‬در ‬استرالیا ‬از ‬مهم‌ترین ‬مزایای ‬تحصیل ‬در ‬استرالیا ‬می‌باشد.‬

 

ادامه ‬تحصیل ‬در ‬استرالیا

استرالیا ‬در ‬تمامی ‬مقاطع ‬تحصیلی ‬قابلیت ‬جذب ‬دانشجوی ‬خارجی ‬را ‬دارد ‬به ‬همین ‬منظور ‬دانشجویان ‬خارجی ‬امکان ‬تحصیل ‬از ‬دبستان ‬تا ‬دبیرستان ‬و ‬سپس ‬برای ‬ادامه ‬تحصیل‌شان ‬امکان ‬تحصیل ‬در ‬سایر ‬مقاطع ‬دانشگاهی ‬را ‬دارا ‬می‌باشند.‬
برای ‬تحصیل ‬در ‬دبستان ‬برای ‬دانش‌آموزان ‬ایرانی ‬پس ‬از ‬پایان ‬دبستان ‬و ‬از ‬سن ‬۱۲ ‬سال ‬به ‬بعد ‬امکان ‬اقدام ‬می‌باشد.

ضمن ‬اینکه ‬یکی ‬از ‬والدین ‬نیز ‬تا ‬سن ‬۱۸ ‬سالگی ‬می‌تواند ‬به ‬عنوان ‬همراه ‬با ‬فرزند ‬خود ‬اقدام ‬نماید.‬
برای ‬ادامه ‬تحصیل ‬در ‬مقطع ‬لیسانس ‬و ‬بالاتر ‬در ‬صورتی ‬که ‬نمرات ‬دانشجو ‬کافی ‬نباشد، ‬باید ‬دوره ‬پیش‌نیاز ‬را ‬که ‬معمولا ‬یک ‬تا ‬دو ‬ترم ‬تحصیلی ‬می‌باشد، ‬گذرانده ‬شود، ‬سپس ‬وارد ‬مقطع ‬مورد ‬نظر ‬شد.

داشتن ‬نمره ‬زبان ‬IELTS ‬آکادمیک ‬شش ‬و ‬نیم ‬OVERALL ‬و ‬با ‬حداقل ‬نمره ‬۶ ‬در ‬چهار ‬مهارت ‬الزامیست. ‬مگر ‬دانشجو ‬حداقل ‬به ‬مدت ‬۲ ‬سال ‬در ‬یکی ‬از ‬دانشگاه ‬ها ‬یا ‬مدارس ‬انگلیسی ‬زبان ‬درس ‬خوانده ‬باشد.

در ‬صورتی که ‬نمره ‬زبان ‬در ‬هر ‬یکی ‬از ‬۴ ‬مهارت ‬کمتر ‬از ‬۶ ‬باشد ‬بابت ‬هر ‬نیم ‬نمره ‬دانشجو ‬موظف ‬است ‬که ‬به ‬مدت ‬۱۰ ‬هفته ‬کلاس ‬زبان ‬را ‬قبل ‬از ‬شروع ‬دوره ‬بگذراند.‬
برای ‬کسانی ‬که ‬تمایل ‬به ‬ادامه ‬تحصیل ‬به ‬صورت ‬تحقیقاتی ‬دارند ‬مخصوصا ‬دانشجویان ‬مقطع ‬دکترا ‬،داشتن ‬Proposal ‬الزامی ‬می‌باشد.‬
اخذ ‬بورسیه ‬برای ‬دانشجویانی ‬قابل ‬اقدام ‬است ‬که ‬معدل ‬آنها ‬بالاتر ‬از ‬۱۷ ‬یا ‬«‬سه ‬و ‬نیم»‬ ‬باشد. ‬داشتن ‬مقالات ‬بین‌المللی ‬و ‬نمره ‬زبان ‬بالا ‬و ‬همچنین ‬Proposal ‬مناسب ‬نیز ‬از ‬دیگر ‬شرایط ‬می‌باشد.‬

 

هزینه ‬تحصیل ‬در ‬استرالیا

هزینه ‬تحصیل ‬در ‬استرالیا ‬نسبتا ‬زیاد ‬می‌باشد ‬اما ‬با ‬توجه ‬به ‬کیفیت ‬آموزشی ‬و ‬وجود ‬دانشگاه‌های ‬برتر ‬در ‬استرالیا، ‬ارزش ‬سرمایه‌گذاری ‬را ‬دارد.‬
هزینه ‬تحصیل ‬در ‬مقطع ‬دبیرستان: ‬از ‬۶ ‬هزار ‬دلار ‬در ‬سال ‬
هزینه ‬تحصیل ‬در ‬مقطع ‬لیسانس: ‬از ‬۱۵ ‬هزار ‬دلار ‬در ‬سال
هزینه ‬تحصیل ‬در ‬مقطع ‬فوق‌لیسانس:‬از ‬۱۸ ‬هزار ‬دلار ‬در ‬سال
هزینه ‬تحصیل ‬در ‬مقطع ‬دکترا : ‬از ‬۲۰ ‬هزار ‬دلار ‬در ‬سال ‬
هزینه ‬متوسط ‬زندگی ‬یک ‬دانشجو ‬در ‬استرالیا
بطور ‬متوسط ‬هزینه ‬ماهیانه ‬از ‬۱۰۰۰ ‬تا ‬۲۵۰۰ ‬دلار ‬استرالیایی ‬متغیر ‬می‌باشد.‬
هزینه ‬زندگی ‬در ‬استرالیا ‬بسیار ‬متغیر ‬می‌باشد ‬و ‬به ‬شهر ‬محل ‬سکونت ‬و ‬نحوه ‬زندگی ‬هر ‬فرد ‬بستگی ‬دارد. ‬

 

هزینه‌های ‬رایج ‬زندگی ‬در ‬استرالیا ‬برای ‬دانشجویان ‬بطور ‬متوسط:

هزینه ‬اجاره ‬منزل ‬از ‬هفته‌ای ‬۱۵۰ ‬دلار ‬تا ‬۶۰۰ ‬دلار
هزینه ‬رفت ‬و ‬آمد ‬با ‬وسیله ‬نقلیه ‬عمومی ‬هفته‌ای ‬۴۰ ‬تا ‬۸۰ ‬دلار ‬

 

پروسه ‬زمانی ‬اخذ ‬پذیرش ‬دانشجویی ‬و ‬ویزا

پروسه ‬زمانی ‬دریافت ‬پذیرش ‬تحصیلی ‬برای ‬مقاطع ‬و ‬دانشگاه‌های ‬مختلف ‬متغیر ‬می‌باشد ‬اما ‬معمولا ‬از ‬۶ ‬هفته ‬برای ‬مقطع ‬دبیرستان ‬شروع ‬شده ‬و ‬برای ‬مقطع ‬دکترا ‬ممکن ‬است ‬تا ‬۳ ‬الی ‬۴ ‬ماه ‬نیز ‬به ‬طول ‬انجامد.‬
طول ‬مدت ‬زمان ‬بررسی ‬پرونده ‬جهت ‬دریافت ‬ویزا ‬نیز ‬معمولا ‬از ‬۸ ‬تا ‬۱۲ ‬هفته ‬می‌باشد. ‬

جهت اخذ ویزای استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.