• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

ویزای کار، مهارت یا تخصص استرالیا

یکی از راه های متداول و مرسوم برای مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای کار و مهارت یا همان ویزای تخصص استرالیا است.

از آنجایی که استرالیا کشوری مهاجر پذیر است، سیاست های جذب نیروی کار همیشه به شکلی است که در جهت رشد و توسعه جامعه باشد.

به همین دلیل دولت استرالیا سیاست جذب نیروی کار متخصص را در دستور کار شرایط مهاجرتی خود قرار داده است تا شرایط مطلوبی برای جامعه مهاجران ایجاد شود.

استرالیا یکی از کشورهایی است که بالاترین درآمد سرانه جهان را دارد. بر اساس این سیاست، دولت استرالیا بر اساس ایجاد تعادل در بازار کار، هرساله لیستی از مشاغل مورد نیاز را اعلام می کند (لیست SOL و CSOL) که طیف متفاوتی از مشاغل را شامل می شود.

 

چگونه ویزای کار استرالیا بگیریم؟

متقاضیان ویزای کار و مهارت استرالیا می توانند بر اساس نوع مهارت خود برای شغل و مهارت مورد نظر، درخواست ویزای کار یا تخصص ارائه دهند که البته به دلیل تقاضای زیاد، امری زمانبر است.

 

انواع ویزای کار و مهارت استرالیا

ویزاهای کاری استرالیا انواع مختلفی دارد که به دو دسته کلی ویزای موقت و ویزای دائمی تقسیم بندی می شود.

 

ویزاهای کاری موقت استرالیا

ویزاهای کاری موقت استرالیا شامل موارد زیر است:

  • ویزای ۴۰۰ استرالیا: ویزای کار موقت استرالیا برای افراد متخصص
  • ویزای ۴۷۶ استرالیا: اقامت موقت استرالیا مختص فارغ ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص
  • ویزای ۴۸۵ استرالیا: اقامت موقت استرالیا مختص فارغ ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا
  • ویزای ۴۸۹ استرالیا: ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و اسپانسر فامیلی استرالیا

 

متقاضیانی که از طرف یکی از سازمان های استرالیایی جهت شرکت در فعالیتی مورد نظر دولت استرالیا دعوت شده باشند، ویزای ۴۰۰ استرالیا را جهت اقامت سه ماه در این کشور دریافت می کنند.

ویزای ۴۷۶ استرالیا، امکان اقامت ۱۸ ماهه در این کشور را برای فارغ‌التحصیلان رشته های مهندسی از مؤسسات مورد تأیید استرالیا فراهم می کند.

متقاضیان بعد از ورود به استرالیا، می توانند امتیازهای لازم جهت اخذ اقامت دائم استرالیا را کسب کنند.

ویزا ۴۸۵ استرالیا امکان اقامتی ۲ تا ۴ ساله را برای افرادی که اخیرا از یک موسسه آموزشی استرالیایی فارغ التحصیل شده اند، را فراهم می کند.

ویزا ۴۸۹ استرالیا راه مناسبی برای اخذ اقامت دائم استرالیا هم است. بعد از اخذ این ویزا و ۲ سال کار در مناطق کم جمعیت استرالیا، متقاضی می تواند برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

 

ویزاهای کاری دائم استرالیا

 

جهت اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا نیاز است یک کارفرما مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا، اسپانسر شما شود.

در صورتی که کارفرما در مناطق کم جمعیت استرالیا باشد، متقاضی می تواند درخواست ویزا ۱۸۷ را ارائه دهد که با توجه به سیاست دولت استرالیا مبنی بر تمرکز زدایی، این نوع ویزا بسیار مورد توجه  دولت قرار می گیرد.

ویزا ۱۸۹ استرالیا، مختص متقاضیانی است که به صورت مستقل تمامی امتیازات لازم برای ویزای کار استرالیا را کسب کرده اند.

همچنین اگر یکی از ایالت های استرالیا اسپانسر متقاضی شود، می تواند از طریق ویزا ۱۹۰ اقدام به اخذ ویزا کار و مهارت کند.

لازم به ذکر است که برای اخذ همه ویزاهای کاری دائم استرالیا، سن متقاضی باید کمتر از ۴۵ سال باشد و امتیازات لازم در مواردی مانند، سن، تحصیلات، تسلط زبانی و سوابق کاری را هم  کسب کند.

امتیاز مورد نیاز برای اخذ ویزای کار استرالیا

حداقل امتیازهایی که برای دریافت ویزای کار استرالیا نیاز است در جدول ارزیابی زیر آورده شده است.

شرایط مورد نیازمیزان امتیاز
مدارک تحصیلی
مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰
تحصیل در استرالیا
تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵
تسلط به یکی از زبان‌های خاص
امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵
تسلط به زبان انگلیسی
قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰
صلاحیت تحصیلات تخصصی
مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵
اسپانسر
امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵ یا ۱۰
سن
۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵
سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته
کمتر از یک سال۰
کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵
سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰
همسر
امتیاز همسر۵

 

اخذ ویزای استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. همین الان فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا را پر کنید.

ارزیابی میزان تسلط به زبان انگلیسی

آزموننمره قابل قبولنمره خوبنمره عالی
IELTSحداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OETنمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OETنمره A در هر چهار بخش آزمون OET
TOEFLحداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTEحداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAEحداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

 

جهت مهاجرت و اخذ ویزای استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.