• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

مدارک مورد نیاز ویزای استرالیا

همچنان که میدانید ویزای استرالیا یکی از معتبر ترین ویزاهای دنیاست که اعتبار بسیار زیادی برای پاسپورت به ارمغان می آورد.

از طرفی استرالیا به علت شرایط فوق العاده خوب مهاجرت ، تحصیل ، کار و توریست ، علاقمندان بسیاری دارد که گاه شرایط سفر همزمان و با دغدغه های مشترک تورهای توریستی را ندارند.

تجربه نشان داده که مسافران زیادی متقاضی اخذ ویزای استرالیا ، بدون شرکت در تور برای دیدار از خویشاوندان، یا تحقیق‌های سرمایه گذاری یا تجاری هستند .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سومین کشور مرفه دنیا استرالیا

پاسپورت (بااعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر) و کپی از صفحه اول (۲ نسخه رنگی)

پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد

اصل شناسنامه

۲ قطعه عکس سه در چهار جدید، تمام رخ و با زمینه سفید

اصل سند های مالکیت (منزل مسکونی، زمین، باغ، ویلا، مغازه و…) به نام مسافر یا همسر مسافر. در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد شناسنامه همسر الزامی است.

اصل مدارک کاری، معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی: جواز مطب، جواز کسب، کارت بازرگانی، آگهی تاسیس و تغییرات، پروانه بهره برداری، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی

واهی اشتغال به تحصیل  برای دانش آموزان و دانشجویان

اصل گزارش ۶ ماه حساب بانکی که مانده موجودی حداقل مبلغ ۳۰ میلیون تومان باشد (هر نوع حساب بلامانع است)

تاییدیه حساب بانکی. حتی المقدور به زبان انگلیسی. ارائه اصل سپرده بانکی بلامانع است.

تکمیل قرارداد فی مابین

تکمیل فرم فارسی با امضاء شخص مسافر

هزینه ثبت نام

مدارک تکمیلی جهت اخذ ویزای استرالیا

گواهی شغلی با ذکر وضعیت اشتغال، مدت اشتغال و پست سازمانی، میزان حقوق دریافتی و تأییدیه ی مرخصی از کارفرما

دعوت نامه به انضمام کپی ویزای فرد دعوت کننده با ذکر آدرس کامل و تلفن

مدارک دال بر توانایی مالی (مانند ریز حساب بانکی، فیش حقوقی، مدارک مالیاتی و . . .)

هرگونه مدارک و اطلاعات دیگر دال بر انگیز‌ ها و قیدها برای بازگشت به ایران (مانند درآمدها، پس اندازها، اسناد مالکیت، مسئولیت ها و . . .)

مدارک لازم جهت صدور ویزای دانشجویی استرالیا

از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۵  به بعد تغییراتی در ویزاهای دانشجویی استرالیا پدید آمده است. به عنوان مثال مدرک آیلتس تنها مدرک مورد قبول سفارت نیست. تغییراتی دیگری نیز در مورد مدارک مالی و مراحل دریافت ویزا پدید آمده است.

– کپی رنگی صفحه اول پاسپورت متقاضی و همراهان

– ۲ عدد عکس پاسپورتی متقاضی به همران همراهان

– کپی روادید کشورهای دیگر

– اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی و همراهان

– اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت تاهل)

– اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان

– نامه سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان

– اصل مدرک IELTS. برای تمامی مقاطع تحصیلی غیر از دبیرستان و دوره های زبان و مقطع ارشد تحقیقاتی و دکتری IELTS  اجباری است.

– مدارک مالی. هر فرد میزان مشخصی توان مالی نیاز دارد که با دیگران متفاوت است

– ترجمه رسمی شناسنامه ضامن

– تعهد محضری ضامن

– پرینت ریز حساب سه ماهه گذ شته ضامن و یا متقاضی. حساب موردنظر باید مربوط به یکی از بانک های رسمی و مورد تایید بانک مرکزی باشد. موسسات مالی و اعتباری، تعاونی‌ها و غیره که فاقد نام “بانک” هستند برای ارائه ضمانت مالی قابل قبول نیستند.

– مدارک دال بر محل کسب در آمد

– گوهی پذیرش دانشگاه و همچنین نسخه تکمیل شده فرم‌های مورد نیاز

– رسید پرداخت هزینه ویزای استرالیا به سفارت

– داشتن گواهی عدم سوء پیشینه برای استرالیا نیوزیلند اجباری است.

به این نکته توجه داشتید که با توجه به شرایط هر متقاضی ممکن است مدارک بیشتری از او درخواست شود. همچنین دریافت ویزای استرالیا بین ۱۲ الی ۱۸ هفته از زمان تشکیل پرونده بطول می‌انجامد. در موارد استثنایی این زمان بستگی به زمان صدور تاییدیه از طرف استرالیا دارد.

مهاجرت به استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. اگر به وکیل مهاجرت استرالیا نیاز دارید همین الان فرم مشاوره را پر کنید.

جهت مهاجرت به استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.