جدیدترین تغییرات ویزای استرالیا از نوامبر 2019
۱۰
شهریور

ویزای جدید استرالیا تحت عنوان ویزای مهارت ۴۹۱ معرفی شد

اضافه شدن ویزای ۴۹۱ استرالیا و تغییرات جدید قوانین مهاجرت استرالیا از ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ اجرا خواهد شد. ویزای ۴۹۱ استرالیا از نظر امکانات و شرایط اقامت در استرالیا تا حدود زیادی با ویزای ۴۸۹ متفاوت است.

ویزای مهارتی ایالتی Subclass 491 استرالیا در راه است!

از ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ دپارتمان امور کشور استرالیا ویزای مهارتی ایالتی Subclass 491 را معرفی خواهد کرد تا جایگزینی برای ویزای ۴۸۹ شود، زیرا این ویزا ثبت درخواست ها و دعوتنامه‌های خود را از ۱۰ سپتامبر خواهد بست.

در اینجا اقداماتی را آورده ایم که شما میتوانید برای اخذ ویزای Subclass 491 انجام دهید.

چه اقداماتی باید برای اخذ این ویزا انجام گیرد؟

  • همانند ویزای Subclass 489، ویزای Subclass 491 استرالیا نیز دارای پیش نیازهایی است که باید قبل از هرگونه اقدامی جمع آوری و سامان دهی شوند که ممکن است زمان بر باشد. بعد از بازگشایی ویزا، شما نیازمند جمع آوری مدارک برای ثابت کردن مهارت‌های کاری خود و نتیجه آزمون زبان هستید.
  • با جمع آوری مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ۴۹۱ تا ۱۶ نوامبر، شما در موقعیت بهتری برای اپلای کردن این ویزا قرار می‌گیرید. انتظار می رود تقاضاها برای ویزای Subclass 491 بعد از بسته شدن ویزای ایالتی بالاتر رود.

 

تفاوت‌های اصلی ویزاهای Subclass 489 و Subclass 491 در چیست؟

  • تفاوت اصلی در این است که دارندگان ویزای جدید Subclass 491 باید حداقل به مدت ۳ سال برای واجد شرایط شدن دریافت اقامت دائم استرالیا صبر کنند که نسبت به ویزای Subclass 489 که ۲ سال بود، افزایش داشته است.
  • بعد از اینکه یک فرد بتواند نشان دهد که سه سال در مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی و یا کار کرده است و حداقل حقوق پایه استرالیا را دریافت کرده است، می تواند برای دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.
  • نکته مثبت ویزای ۴۹۱ این است که دارندگان آن به مناطق محلی کم جمعیت تر دسترسی بیشتر دارند، به طوریکه مناطق Newcastle, Wollongong and the NSW Central Coast نیز به لیست مناطقی که می توانند زندگی یا کار کنند اضافه شده است.
  • بعد از اخذ ویزای ۴۸۹ استرالیا فرد برای جابجایی برای ایالت های مختلف استرالیا دچار مشکل بود و صرفا باید در همان منطقه رجیونالی که اسپانسر وی شده است زندگی و کار نماید.
  • در برخی شرایط امکان جابجایی بود اما نه در تمامی موارد. اما در ویزای ۴۹۱ استرالیا بعد از ورود به استرالیا فرد مهاجر می تواند به تمامی مناطق رجیونال استرالیا بدون محدودیت سفر کرده و کار و زندگی نماید.
  • همچنین تغییراتی در محاسبات امتیازها صورت گرفته است که این تغییرات به نفع برخی متقاضیان است.
  1. این امتیاز برای متقاضیان ویزاهای ایالتی یا ویزاهای اسپانسرشیپی که از طریق خانواده و یا بستگان نزدیک اسپانسر شده‌اند از ۱۰ به ۱۵ و همینطور برای افرادی که پارتنر آنها نمره زبان معادل IELTS 6 یا PTE 50 را داشته باشند از ۵ تا ۱۰ تغییر کرده است. امتیاز ویزای کار نیز برای مشاغل STEM  که شغل‌های مربوط به رشته های علوم، علوم فناوری، مهندسی و علوم ریاضیات است هم از ۵ به ۱۰ تغییر یافته است. متقاضیان مجرد یا بدون پارتنر هم ۱۰ امتیاز اضافه دریافت می‌کنند.

 

چه چیزهایی در ویزای ۴۹۱ تغییر نکرده است؟

  • ویزای جدید Subclass 491 نیز مانند ویزای ۴۸۹ یک ویزای مشروط منطقه ای است که در آن نیاز است متقاضیان توسط یک ایالت انتخاب شوند یا  توسط خانوادشان که واجد شرایط هستند اسپانسر شوند.
  • همانطور که از اسم این ویزا مشخص است، به شما فقط اجازه‌ کار یا زندگی در مناطق مشخص شده‌ای از استرالیا را می‌دهد، که این مناطق تمامی استرالیا به جز کلانشهرهایی مانند Sydney, Melbourne, Brisbane, Gold Coast and Perth را پوشش می‌دهد.
  • ویزای Subclass 491 میتواند راه مناسبی برای دریافت اقامت دایم باشد، بعد از دریافت این ویزا شما می‌توانید برای ویزای اقامت دایم ۱۹۱  اقدام کنید.

 

ابهامات موجود در رابطه با ویزای ۴۹۱

  • اطلاعاتی از دپارتمان امور کشور مبنی بر پذیرش مشاغل بیشتر تحت عنوان ویزای ۴۹۱ به دست رسیده است. اما جزییات بیشتری از این خبر در دسترس نیست.
  • با اعلام رسمی وزیر مهاجرت استرالیا مبنی بر سیاست جدید دولت که دادن ویزاهای موقت با اولویت بالاتر نسبت به گذشته است، و بالاتر رفتن ظرفیت این ویزاها نسبت به گذشته می توان امیدوار بود که  با راحتی بیشتری نسبت به قبل می توان ویزای استرالیا را دریافت نمود.

 

 

اخذ ویزای استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. همین الان فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا را پر کنید.