• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

ویزای ۱۸۹ استرالیا (ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل)

  • صفحه اصلی
  • /
  • ویزای ۱۸۹ استرالیا (ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل)

ویزای ۱۸۹ استرالیا یکی دیگر از انواع ویزای اقامت دائم استرالیا است که احتیاجی به کارفرما استرالیایی و یا اسپانسر ندارد  و برای دریافت آن می توان از داخل و یا خارج از استرالیا اقدام کرد.

این ویزا تنها بر پایه تخصص و مهارت فرد متقاضی صادر می شود. افراد متقاضی این نوع ویزا در صورت داشتن شرایط لازم می توانند همراه خانواده خود برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند. 

 

روش های اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

برای ثبت درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا، هر فرد متقاضی باید فرم ابراز تمایل یا EOI، موجود در وب سایت اداره مهاجرت استرالیا را پر کند. 

بر اساس اطلاعاتی که متقاضی توسط فرم EOI در اختیار اداره مهاجرت استرالیا قرار می دهد، رتبه‌ متقاضی در مقایسه با  سایر درخواست‌ کنندگان مشخص می شود و بر اساس آن برای دریافت ویزا دعوت می شود. 

مدت اعتبار فرم  EOI دوسال است و تا قبل از دعوت جهت مصاحبه اخذ ویزا، متقاضی می تواند آن را ویرایش کند. ثبت فرم EOI رایگان است.

شرایط لازم برای اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

سن متقاضی:

سن فرد متقاضی این ویزا باید کمتر از ۴۵ سال باشد، افراد بالای ۴۵ سال هم تحت شرایط خاص، می توانند برای ویزای ۱۸۹ استرالیا اقدام کنند.

 

عنوان شغلی:

عنوان شغل مورد نظر متقاضیان این ویزا باید با تحصیلات متقاضی مرتبط باشد و همچنین رشته شغلی مورد نظر در لیست MLTSSL اعلام شده توسط اداره مهاجرت استرالیا وجود داشته باشد. 

لازم به ذکر است که این لیست هر ساله تغییر می کند.

 

دریافت دعوتنامه:

برای اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا  فرد متقاضی نیاز به دعوتنامه از اداره مهاجرت دارد. بعد از تکمیل فرم EOI توسط فرد متقاضی در صورتی که رتبه مناسبی داشته باشد و فرصت شغلی مناسبی وجود داشته باشد، دعوتنامه ارسال می شود.

 

امتیاز:

 برای دریافت دعوتنامه، نیاز است که فرد متقاضی حداقل امتیاز ۶۵ را بر اساس فرم EOI کسب کرده باشد.

 

مهارت زبان انگلیسی:

متقاضی ویزای ۱۸۹ استرالیا باید حداقل نمره آیلتس ۶ با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا مدرک زبان معادل آن را داشته باشد. 

 

مهارت های شغلی:

فرد متقاضی باید شرایط و مهارت های لازم برای شغل در خواست شده را بطور کامل داشته باشد.

 

سلامتی:

شخص متقاضی باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیت مطلوبی باشد و آزمایش های لازم جهت تست سلامت را انجام دهد، نتایج این آزمایش ها برای ۱۲ ماه اعتبار دارد.

 

عدم سابقه سوء پیشینه کیفری:

فرد متقاضی نباید سو پیشینه کیفری داشته باشد و در صورت نیاز باید قادر باشد گواهی عدم سو پیشینه را برای هر کشوری که پس از ۱۶ سالگی در آن حداقل به مدت ۱۰ سال اقامت داشته است را ارائه دهد.

مدت زمان اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

۹۰ درصد درخواست‌های ویزای ۱۸۹ استرالیا در بازه زمانی بین  ۸ الی ۱۰ ماه بررسی می شوند.

هزینه اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

هزینه ویزا ۱۸۹  استرالیا به شرح زیر است:

فرد متقاضی اصلی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا

همراهان بالای ۱۸ سال: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

برای همراهان کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا

مزایای ویزای ۱۸۹ استرالیا

با داشتن ویزای ۱۸۹ استرالیا فرد متقاضی و خانواده او می توانند: 

  • بصورت دائمی در استرالیا تحصیل و کار کنند. 
  • از خدمات بهداشت عمومی استفاده کنند. 
  •  برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط خود شوند.
  • جهت اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنند.

امتیاز بندی ویزای ۱۸۹ استرالیا

 

شرایط مورد نیازمیزان امتیاز
مدارک تحصیلی
مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰
تحصیل در استرالیا
تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵
تسلط به یکی از زبان‌های خاص
امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵
تسلط به زبان انگلیسی
قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰
صلاحیت تحصیلات تخصصی
مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵
اسپانسر
امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵
سن
۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵
سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته
کمتر از یک سال۰
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰
سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته
کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵
همسر
امتیاز همسر۵

فرایند اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

فرایند اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا طی چند مرحله انجام می شود:

  1. تکمیل فرم EOI
  2. انتظار برای پذیرش توسط یکی از ایالت های استرالیا برای اخذ ویزا
  3. دریافت دعوتنامه برای اخذ ویزا

 

اگر قصد مهاجرت به استرالیا دارید اما نمی‌دانید از طریق کدام ویزا اقدام کنید، برای دریافت مشاوره فرم  ارزیابی مهاجرت به استرالیا را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

اخذ ویزای استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. همین الان فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا را پر کنید.

جهت مهاجرت و اخذ ویزای استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.