• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

ویزای ۱۸۶ استرالیا (ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا)

  • صفحه اصلی
  • /
  • ویزای ۱۸۶ استرالیا (ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا)

ویزای ۱۸۶ استرالیا یا همان ویزای اسپانسر شغلی استرالیا، از نوع ویزای اقامت دائم است و مختص متقاضیانی است که از طریق کارفرمایی استرالیایی، پیشنهاد همکاری دریافت کرده اند و کارفرما اسپانسر آنها شده است.

مزیت ویزای ۱۸۶ استرالیا، اخذ اقامت دائم استرالیا به همراه اجازه کار است. متقاضیان می توانند برای اخذ این ویزاهم از داخل خاک استرالیا و هم خارج از آن اقدام کنند.

 

روش های اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا

ویزای ۱۸۶ استرالیا از سه طریق قابل اخذ است.

اما در همه انواع ویزای اسپانسر کاری استرالیا ابتدا کارفرما باید شخص متقاضی را بر اساس درخواست شغلی معرفی کند و بعد از تایید دولت استرالیا، متقاضی جهت اخذ ویزا اقدام نماید.

انواع ویزای ۱۸۶ استرالیا

تغییر اقامت موقت به اقامت دائم استرالیا (Temporary transition stream)

کسانی که ویزای کاری ۴۵۷ استرالیا دارند در صورت گذشت دو سال از ویزای کار آنها و رضایت کامل کارفرما، می توانند جهت اخذ اقامت دائم استرالیا و تغییر ویزای ۴۵۷ به ۱۸۶ اقدام کنند.

 

دریافت ویزای اقامت ۱۸۶ به صورت مستقیم (Direct entry stream)

این روش مخصوص افرادی است که شرایط تبدیل اقامت موقت استرالیا به اقامت دائم را ندارند و یا هرگز در استرالیا کار نکرده اند و یا اگر مشغول به کار بوده اند زمان آن بسیار کوتاه بوده است.

همچنین متقاضیانی که در خواست خود را پیش از ژانویه ۲۰۱۲ ثبت کرده اند هم می توانند از این طریق برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.

 

توافق کاری (The agreement stream)

اگر کارفرمایی که قرار دارد خاصی با دولت استرالیا دارد و تمایل داشته باشد اسپانسر اقامت دائم متقاضی شود، از این طریق می تواند اقدام به درخواست ویزای ۱۸۶ استرالیا کند.

شرایط اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا

پذیرش شغلی:

دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای استرالیایی که مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا باشد.

عنوان شغلی:

عنوان شغل مورد نظر باید با تحصیلات متقاضی مرتبط باشد و همچنین رشته شغلی مورد نظر در لیست MLTSSL اعلام شده توسط اداره مهاجرت استرالیا وجود داشته باشد.

سن متقاضی:

سن فرد متقاضی باید کمتر از ۴۵ سال باشد. افراد بالای ۴۵ سال هم تحت شرایط خاص، قادر به دریافت این ویزا هستند.

مهارت زبان انگلیسی:

متقاضی باید حداقل نمره آیلتس ۶ با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا مدرک زبان معادل آن را داشته باشد.

مطلب مرتبط: جدول امتیازی و مقایسه نمره مورد قبول زبان جهت ویزای مهارت

سلامتی:

شخص متقاضی باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیت مطلوبی باشد و آزمایش های لازم جهت تست سلامت را انجام دهد. نتایج این آزمایش ها برای ۱۲ ماه اعتبار دارد.

سابقه:

فرد متقاضی نباید سو پیشینه کیفری داشته باشد و در صورت نیاز باید قادر باشد گواهی عدم سو پیشینه را برای هر کشوری که پس از ۱۶ سالگی در آن حداقل به مدت ۱۰ سال اقامت داشته است را ارائه دهد.

مدت زمان اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا

حدود ۷۵ درصد از درخواست های ویزای ۱۸۶ استرالیا با روش تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم  استرالیا و یا روش توافق کاری، در مدت زمان ۱۳ ماه رسیدگی شده اند.

۹۰ درصد درخواست های ویزای ۱۸۶ استرالیا از طریق ورود مستقیم طی ۱۳ تا ۱۸ ماه رسیدگی شده اند.

هزینه ویزای ۱۸۶ استرالیا

هزینه ویزای ۱۸۶ استرالیا که در دو قسط پرداخت می شود به شرح زیر است.

فرد متقاضی اصلی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا

همراهان بالای ۱۸ سال: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

افراد کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا

اولین قسط در زمان ثبت درخواست ویزا توسط متقاضی پرداخت می شود. قسط دوم هم در زمان اعلام اداره مهاجرت و قبل از صدور ویزا باید پرداخت شود.

توجه داشته باشید که در صورت عدم پرداخت قسط دوم، ویزا صادر نخواهد شد.

مزایای ویزای ۱۸۶ استرالیا

با داشتن این ویزا فرد متقاضی و خانواده او می توانند:

  • بصورت دائمی در استرالیا تحصیل و کار کنند.
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوند
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا، اسپانسر اقوام واجدالشرایط خود شوند.
  • جهت اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنند.
  • به مدت ۵ سال به استرالیا رفت‌ و آمد داشته باشند (بعد از این مدت نیاز به «ویزای بازگشت» یا ویزای به استرالیا دارند).

نکات مهم درباره ویزای ۱۸۶ استرالیا

  • متقاضی می تواند هنگام درخواست ویزای ۱۸۶ استرالیا، همسر (رسمی یا ازدواج سفید) و فرزندان تحت تکفل را به عنوان همراه مهاجرتی معرفی کند.
  • لازم به ذکر است همراهان هم باید شرایط سلامت و عدم سو پیشینه را داشته باشند.
  • متقاضی و خانواده اش باید متعهد شوند که تابع قوانین استرالیا باشند.
  • فرد متقاضی دریافت این ویزا می تواند از داخل خاک کشور استرالیا و یا حتی خارج از آن اقدام به درخواست نماید. در صورتی که از داخل خاک این کشور درخواست خود را ارائه می دهد باید دارای ویزا موقت استرالیا و یا ویزای نوع A,B و یا C باشد.  

اگر قصد مهاجرت به استرالیا دارید اما نمی‌دانید از طریق کدام ویزا اقدام کنید، برای دریافت مشاوره فرم  ارزیابی مهاجرت به استرالیا را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

اخذ ویزای استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. همین الان فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا را پر کنید.

جهت مهاجرت و اخذ ویزای استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.