• تلفن تماس دفتر سیدنی: 0061280802103
  • ایمیل ما: Info@subclass.com.au

ویزای ۱۹۰ استرالیا (ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی)

  • صفحه اصلی
  • /
  • ویزای ۱۹۰ استرالیا (ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی)

ویزای ۱۹۰ استرالیا، به متخصصانی تعلق می گیرد که یکی از ایالت های این کشور بر مبنای امتیاز فرد متقاضی در سیستم اداره مهاجرت استرالیا، اسپانسر آنها شده باشد. 

ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی، نیاز به کارفرمای استرالیایی ندارد و برای دریافت آن می توان از داخل و یا خارج از استرالیا اقدام کرد.

 

روش های اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا

برای ثبت درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا، هر فرد متقاضی باید فرم ابراز تمایل یا EOI، موجود در وب سایت اداره مهاجرت استرالیا را پر کند. 

بر اساس اطلاعاتی که متقاضی توسط فرم EOI در اختیار اداره مهاجرت استرالیا قرار می دهد، رتبه‌ متقاضی در مقایسه با  سایر درخواست‌ کنندگان مشخص می شود و بر اساس آن برای دریافت ویزا دعوت می شود. 

مدت اعتبار فرم  EOI دو سال است و تا قبل از دعوت جهت مصاحبه اخذ ویزا، متقاضی می تواند آن را ویرایش کند.

ثبت فرم EOI رایگان است.

شرایط اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا

سن متقاضی:

سن فرد متقاضی این ویزا باید کمتر از ۴۵ سال باشد، افراد بالای ۴۵ سال هم تحت شرایط خاص، می توانند برای ویزای ۱۹۰ استرالیا اقدام کنند.

عنوان شغلی:  

عنوان شغل مورد نظر متقاضیان این ویزا باید با تحصیلات متقاضی مرتبط باشد و همچنین رشته شغلی مورد نظر در لیست MLTSSL اعلام شده توسط اداره مهاجرت استرالیا وجود داشته باشد.

لازم به ذکر است که این لیست هر ساله تغییر می کند.

دریافت دعوتنامه:

برای اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا  فرد متقاضی نیاز به دعوتنامه از اداره مهاجرت دارد.

بعد از تکمیل فرم EOI توسط فرد متقاضی در صورتی که رتبه مناسبی داشته باشد و فرصت شغلی مناسبی وجود داشته باشد، دعوتنامه ارسال می شود.

فهرست ایالت و منطقه ها:

هر ایالت و منطقه استرالیا شرایط خاص و فهرست منحصربه ‌فردی برای مشاغل دارد که فرایند ارسال دعوتنامه بر اساس سنجش شرایط این فهرست صورت می پذیرد.

امتیاز:

 برای دریافت دعوتنامه، نیاز است که فرد متقاضی حداقل امتیاز ۶۵ را بر اساس فرم EOI کسب کرده باشد.

با داشتن اسپانسر ایالتی ۵ امتیاز از این ۶۵ امتیاز تامین می شود.

مهارت زبان انگلیسی:

متقاضی ویزای ۱۹۰ استرالیا باید حداقل نمره آیلتس ۶ با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا مدرک زبان معادل آن را داشته باشد. 

مهارت های شغلی:

فرد متقاضی باید شرایط و مهارت های لازم برای شغل در خواست شده را بطور کامل داشته باشد.

سلامتی:

شخص متقاضی باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیت مطلوبی باشد و آزمایش های لازم جهت تست سلامت را انجام دهد، نتایج این آزمایش ها برای ۱۲ ماه اعتبار دارد.

عدم سابقه سوء پیشینه کیفری:

فرد متقاضی نباید سو پیشینه کیفری داشته باشد و در صورت نیاز باید قادر باشد گواهی عدم سو پیشینه را برای هر کشوری که پس از ۱۶ سالگی در آن حداقل به مدت ۱۰ سال اقامت داشته است را ارائه دهد.

مدت زمان اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا

۹۰ درصد درخواست‌های ویزای ۱۹۰ استرالیا در بازه زمانی بین  ۶ الی ۷ ماه بررسی می شوند.

هزینه اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا

هزینه ویزا ۱۹۰ استرالیا به شرح زیر است:

فرد متقاضی اصلی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا

همراهان بالای ۱۸ سال: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

برای همراهان کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا

مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا

با داشتن ویزای ۱۹۰ استرالیا فرد متقاضی و خانواده او می توانند 

  • بصورت دائمی در استرالیا تحصیل و کار کنند. 
  • از خدمات بهداشت عمومی استفاده کنند. 
  •  برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط خود شوند.
  • جهت اخذ شهروندی استرالیا اقدام کنند.

امتیازبندی ویزای ۱۹۰ استرالیا

 

شرایط مورد نیازمیزان امتیاز
مدارک تحصیلی
مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰
تحصیل در استرالیا
تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵
تسلط به یکی از زبان‌های خاص
امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵
تسلط به زبان انگلیسی
قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰
صلاحیت تحصیلات تخصصی
مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵
اسپانسر
امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵
سن
۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵
سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته
کمتر از یک سال۰
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰
سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته
کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵
همسر
امتیاز همسر۵

فرایند اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا

فرایند اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا طی چند مرحله انجام می شود:

  • تماس متقاضی با ایالت های ترجیحی خود
  • تکمیل فرم EOI
  • انتظار برای پذیرش توسط یکی از ایالت های استرالیا برای اخذ ویزا
  • دریافت دعوتنامه برای اخذ ویزا

 

اگر قصد مهاجرت به استرالیا دارید اما نمی‌دانید از طریق کدام ویزا اقدام کنید، برای دریافت مشاوره فرم  ارزیابی مهاجرت به استرالیا را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

 نکات مهم درباره ویزا ۱۹۰ استرالیا

  • پیشنهاد می شود، ابتدا فرد متقاضی ویزا ۱۹۰ استرالیا با اداره‌ ایالتی یا دولتی ایالات مورد نظر تماس بگیرد و درباره فرآیند انتخاب آنها و مقتضیات اطلاعات کسب کند.
  • متقاضی ویزا ۱۹۰ استرالیا باید از طریق سیستم SkillSelect، فرم EOI را بر اساس جزئیات شغل انتخاب شده تکمیل کند. این سیستم امتیاز و رتبه متقاضی را در مقایسه با افراد دیگری که قصد مهاجرت دارند، تخمین می‌زند. اگر امتیاز متقاضی به اندازه‌ کافی بالا باشد، ادارات آن ایالت می‌توانند EOI  فرد را ببینند و برای استخدام او تصمیم‌گیری کنند.
  • اگر فرد متقاضی، از طرف یک اداره‌ ایالتی یا منطقه‌ای انتخاب شود، برای درخواست ویزا از او دعوت می شود. از زمان ارسال دعوتنامه، فرد متقاضی ۶۰ روز تقویمی برای درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا فرصت دارد.

اخذ ویزای استرالیا

گروه مشاوره مهاجرتی و خدمات ویزای سابکلس استرالیا با مجوز رسمی از دولت استرالیا و وکلای رسمی، آماده هر گونه مشاوره و خدمات به شماست. همین الان فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا را پر کنید.

جهت مهاجرت و اخذ ویزای استرالیا نیاز به مشاوره دارید؟ همین الان فرم مشاوره را پر کنید.